Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

Open màsters – 23/02/2024

Aquest divendres 23 de febrer hem celebrat per primera vegada l’Open màsters amb 42 participants, hem omplert de gom a gom les dues sales;

Primer de tot voldria agraïr al club TT Mallorquines Sils per la gran aportació de participants al nostre torneig i per part d’en Sergio Moreno el bonic i increíble recull de fotos que ens ha traslladat.

L’Open s’ha iniciat amb la fase de grups en el qual únicament es classifiquen dos per grup al quadre final. Han debutat jugadors recents del nostre club com: l’Agusti Bau, Montse Vazquez, Joan Marc Roldós,  Laia Palau, Joel Masdeu, Pol Masdeu, Dimas Peracaula, Roger Solé, Dominik Poscher, Tanakrit Lertcompeesin, tots ells han tastat la competició i han hagut de retar els nervis interiors per jugar còmodament, la major part d’ells s’han quedat a portes de grup, (gaudint al màxim de cada partida), excepte en Dominik Poscher i en Joel Masdeu que s’han tingut que encreuar a Vuitens de final, ha estat una partida molt disputada ja que fins al final de la partida no es veia clar el jugador vençedor, Joel Masdeu tot remontant els darrers punts intentant mantenir la pilota a la taula amb plena dificultat s’ha endut la victòria. 

A la tanda de quarts de final: en Marc Vila, Andreu Vila i Joel Masdeu han estat derrotats amb els finalistes Pablo Fernandez – Jordi Folch i amb la semi-finalista Tura Carbonell, han posat en pràctica tots els coneixements davant l’adversari i han descobert que han de sumar experiència ja que la pràctica fa el mestre.

A la fase de les semi finals: Pablo Fernandez del TT Girona ha vençut en Lluis Suy del TT. Sils amb bona precisió de joc i en Jordi Folch ha derrotat a la Tura Carbonell (tots dos del CTT Vilassar de Mar), les jugades han estat molt amenes, ràpides i sorprenents.

I per finalitzar, la final l’han disputat en Jordi Folch (CTT Vilassar de Mar) i Pablo Fernandez (TT Girona), en Pablo ha fet una excel.lent remontada de 0-2 a 2-2, tot seguit semblava que l’últim set ja el portava molt per mà però se li han escapat els últims punts, una llàstima, és important estar-hi al 100% perquè a la mínima que et despistes el resultat canvia del no res.

Moltes gràcies a tots el participants CTT VILASSAR DE MAR, TT SILS, CTT LA BISBAL, AVAP, CTT BÀSCARA, SENSE CLUB, TT GIRONA per fer-ho possible, la propera vegada els de Sils que em convidin a mi també una coca si us plau (: que amb la organització no hi vaig estar pendent