Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

Open Kids 3 – 27/04/24

Aquest dissabte 27 d’abril hem celebrat l’Open Kids -3 amb molt bona participació, ha estat un matí molt entretingut i ben esportiu.

L’Open Kids l’hem dividit amb dues categories diferents: pre-benjamins/benjamins (els més petits) i alevins/infantils (els més grans). En la categoria dels més menuts hem fet un grup de 6 persones en la que s’han enfrontat tots contra tots, ha estat molt bonic veure la mainada tan petita de 6 anys en Nil Pallarès (germà de l’Àlex Pallarès) i la Lucia Cuestas (germana de l’Anna Cuestas) per sorpresa s’han engrescat a participar en el grup ja que hem tingut una baixa a última moment i ells s’hi han ficat de ple en les partides. Tots compartien un nivell majoritàriament equitatiu excepte un d’ells que ha destacat per sobre de tots que és l’Aureli Parellada del TT Girona, ha estat l’amfitrió de la categoria pre-benjamina/benjamina, tot seguit ha quedat subcampiona la Martina Mendez del CTT Bàscara que ha donat molta intensitat en el grup, en tercer lloc ha estat per l’Anna Cuestas TT Girona i quart per l’Adrià Vasaris del CTT Bàscara. Destacar la brillant actitud de l’Anna Cuestas, ja que transmet molt d’entusiasme i empenta a la taula, però per sobre de tot honestedat ja que jugant contra l’Adrià Vasaris li ha confirmat dos punts del seu rival que ell els donava per perduts, desafortunadament ella donant-l’hi aquests dos punts es jugava molt guanyar la partida i tot i així s’ha endut la seva victòria, la premio per haver jugat nét i transparent.

En la categoria dels més grans, s’han distribuït tres grups de 4 persones, els dos primers es classificaven a la fase d’eliminatòries i els dos últims a la fase de la consolació. El Campió ha estat Biel Coll, Subcampió Marc Roca i tercer Màx Faurat, tots tres del TT Girona respectivament, tots es coneixen molt bé i han tingut que seleccionar estratègies per sorprendre l’altre, és important quan anem amb punts d’avantatge, valorar-ho i no relaxant-se ja que si deixem de posar alerta, l’altra ens pot agafar ben desprevingut. En la tanda de consolació s’han enfrontat l’Adrià Molina contra l’Ivan Pallarès tots dos del TT Girona, ha estat molt disputat però qui agafa el timó sempre té més control sobre l’altra, així que val la pena arriscar-se per reconduïr la situació a favor teu, el campió ha estat l’Ivan Pallarès, l’Ivan el felicito per l’estabilitat emocional que ha desencadenat durant les partides, ha fet una evolució molt ràpida.

I finalment hem premiat també els jugadors més petits de la competició, la jugadora més petita ha estat: Lucia Cuestas i el jugador més petit en Nil Pallarès, hem passat moments molt divertits observant-los fins i tot queien al terra de la força que li donàven a la pilota i en Nil li donava un toc d’atenció a l’àrbit perquè no estava atent ja que li posava els punts al rival, amb moltes rialles de pares, àvis/es, germans/es.

Agraïr al club CTT Bàscara i TT Sils per la seva participació i sobretot per el bonic i entrenyable públic que ens ha acompanyat durant tot aquest matí.