Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

Open Kids 2 – 24/02/2024

Aquest dissabte 24 de febrer s’ha celebrat l’Open kids 2 el pavelló de Fontajau. Aquesta vegada hem tingut que ocupar dues sales ja que hem aconseguit major nombre de participació: uns 30 nens/es en total. Ha estat un matí molt engrescat, els nens/es han despertat molt d’entusiasme davant de les partides i l’augment de públic ha afavorit que tots els jugadors desde el més petit fins al més gran es sentin com a casa. Hem iniciat el torneig  en la fase de grups en el qual els dos primers passaven al quadre final i als dos últims seguien en el quadre de consolació; 

En el grup dels més petits (de 6 a 10 anys) el campió ha estat l’Àlex Jimenez del TT Girona, a cada punt es motivava ell sol, encara que fallès sempre mira de mirar endavant i ho ha ben aconseguit. El subcampió Adam Cobos de Palafolls ha derrotat a semis en Ferran Vila del TT Girona, en Ferran s’ha vist atrapat amb els punts i no ha sabut reaccionar a temps davant de l’estil de joc del seu rival. 

En la tanda de consolació, destaquem la nova participació de la nostra jugadora Nodoka de 6 anys, ha caigut ha quarts de final, ens hem quedat tots meravellats contemplant la partida contra l’Adrià Vasaris del CTT Bàscara, posant la pilota a llocs molt amagats fent moure el rival de punta a punta, llàstima els últims punts que ha badat i se li ha escapat el servei. La Campiona de consolació ha estat Mia Mendez del CTT Bàscara i subcampió en Hug Herrera Independent; Ressaltar també la primera actuació d’Anna Cuestas la jugadora més novell que tenim, caiguent a quarts de final contre en Hug, totes les partides han estat molt intenses i ajustades, segur que la propera vegada hi estarà molt més preparada!

En el grup dels més grans (de 11 a 14 anys) s’han encreuat desde els quarts de final simultàniament tots els nostres jugadors així que s’han eliminat entre ells; L’Àlex Muñoz en la seva primera participació ha arribat a quarts amb molt d’optimisme quedant derrotat per en Màx Faurat, ha assaborit el nivell competitiu i vol continuar batallant per vençer totes les dificultats; El campió ha estat Biel Coll vençent en Nico Puñal, tots dos es coneixen molt bé, han mantingut la pressió mantenint el respecte l’un amb l’altre i han demostrat molt bon tàndem de joc. Màx Faurat i Víctor Segura han caigut els dos a semis amb bona qualitat de joc.

I per finalitzar en la fase de consolació ha quedat campió en Míkel Mora del CTT Sils i Subcampió Arnau Tamarit del CTT La Bisbal, el nostre jugador Adrià Molina ha caigut a quarts contra en Míkel Mora, ha destapat bones sensacions a la taula.