Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

Open Girona – Torroella

Aquest dissabte 10 de febrer s’ha disputat l’Open Girona a Torroella. El matí han jugat la categoria D els corresponents jugadors: Màx Faurat, Víctor Segura i Nico Puñal i a la tarda en Biel Coll en la categoria F recalcar que és la segona lletra més alta de totes les categories.

En la categoria D els nostres jugadors han despertat molt bones sensacions a la taula, en la fase de grups tots 3 jugadors s’han classificat en la ronda d’eliminatòries, fins a arribar a les Semis que malhauradament s’han tingut que eliminar entre ells, per una banda: Víctor Segura i Nico Puñal s’han tingut que enfrontar desencadenant un molt bon ritme de joc, Nico Puñal finalitza vençent la partida i a més a més queda campió de la lletra D.

Per l’altra banda: Màx Faurat cau a semis amb un ajustat 2-3 davant de l’Evan Diaz del CTT Vilablareix.

A la tarda Biel Coll un dels jugadors més joves en la categoria F en la fase de grups ha quedat primer mantenint molt bona actitud i moderació a la taula tot combinant el seu joc amb decisió.

Acabada la fase de grups a Vuitens de final s’encreua amb Albert Amat del CTT Blanes fort rival i el venç amb un 3-2, ha près un canvi de rumb de joc per aconseguir la Victòria. Tot seguit a Quarts de Final es topa amb Pablo Araya rival molt potent perdent 3-0 però cada set ha estat molt ben treballat, la tècnica ampliada ha donat fruits merescuts per els nostres jugadors, seguim endavant!