Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

OPEN CATALUNYA – PRIMERA FASE 23/09/23

Els dies 23 i 24 de setembre s’ha disputat la 1a fase de l’Open Catalunya a ambdues seus a Reina Elisenda i a Calella. 

Participants de Reina Elisenda: Màx Faurat, Víctor Segura. Biel Coll, Nico Puñal i Guillem Calvo. En la categoria Infantil A: en Biel Coll ha quedat 3r classificat de grup tot demostrant un bon joc a la taula no ha pogut accedir al quadre. En la categoria Infantil B: en Màx i en Víctor han quedat 4ts de grup. En la categoria Infantil C2 en Guillem Calvo que ha estat la seva primera participació s’ha anat esplaiant i ha pogut experimentar noves tècniques de joc,  malgrat haver quedat 4t de grup; En Nico Puñal ha plantat cara al grup i ha quedat primer sense cap mena de dificultat, tot seguit a Quarts ha estat derrotat per en Bruno Coromina del CTT Lluïsos de Gràcia amb un 1-3 molt disputat.

A Calella, participants: Marc Roca, Àlex Jimenez, Pau Camps, i Quim Ubals. En la categoria Aleví B: en Marc Roca ha desenvolupat molt bona tècnica i progressió en les partides, ha quedat 2n classificat de grup tot seguit s’ha imposat a vuitens contra en Gerard Garcia del CTT Borges i ha caigut amb un resultat ben ajustat; La nova participació de l’Àlex Jimenez ha destapat molt bones sensacions tot i haver quedat 4t de grup ha desencadenat una brillant actitud i molt bona empenta de joc; 

En la categoria Benjamí A en Pau Camps sorprenentment ha derrotat tot el grup de 5 persones còmodament i a Quarts ha desconnectat s’ha despistat fins perdre la partida; Concloure també en la categoria Benjamí B la nova participació d’en Quim Ubals a l’Open de Catalunya ha pogut marxar ben content guanyant dues partides al grup i per ben poc que no ha guanyat una tercera i es classifica de grup, s’ha quedat a les portes, preparat per tornar-hi a la propera!