Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

LLIGUES 16/02/2024

Aquest divendres 16 de febrer s’han disputat ambdos partits a casa. En la lliga de Primera contra el C.E.R l’Escala i en la lliga de Segona contra el TT Cassà.

Per una banda en la lliga de Primera s’han endut una nova victòria per 5-1. Destacar la nova actuació de Màx Faurat puntuant 1 punt, ha exhibit un joc enriquidor amb molta personalitat ; Biel Coll guanyant 2 punts amb molt d’esforç, recuperant la concentració cada instant i per completar Pablo Fernandez acaba cedint amb els 2 punts definitius identificant i seleccionant la tècnica més resolutiva.

Per altra banda en la lliga de Segona han estat derrotats per el TT Cassà per un 1-5; Pai Huguet s’ha estrenat el seu primer partit i ha posat en pràctica els seus coneixements desinhibint-se i apreciant l’efecte de cada toc de pilota. Quim Ubals en la seva segona actuació de lliga ha estat molt a prop de tocar una victòria, s’ha vist pressionat per un joc que no identificava i tot i així ha tret molt bones eines i hem gaudit molt de les seves grans jugades. I per finalitzar Víctor Segura ha puntuat 1 punt amb molta solidesa de joc, seguim aprenent, l’experiència és el millor aliat.