Tennis Taula Girona
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Tennis Taula Girona

12ª Jornada de l’esport femení 10/03/2024

Aquest matí hem celebrat la dotzena jornada d’esport femení a la plaça Salvador Espriu amb una participació de 2000 persones. Ha estat un matí memorable i molt emotiu, desde l’inici fins al final, primerament perquè he començat a fer piloteig amb la meva mare Dolors, si la que està operada del peu desde el setembre, i ha estat una sorpresa perquè ha pogut durar tot un quart d’hora i sense queixar-se, i fent-me punts amb efectes amagats, (suposo que és genètic), si m’ha deixat estupefacte. Tot seguit amb el gran acompanyament de la Roser Rimbau ens hem posat a fer piloteig amb ple raig de llum del sol, fins i tot m’he posat les ulleres de sol (després del diluvi d’ahir és inimaginable), estàvem gaudint amb les jugades, tot i que anàvem corrent d’una punta a l’altra perquè s’havien oblidat de portant-se les tanques, així que les dues entre la ràfega de vent i els springs per aconseguir atrapar la pilota estàvem escalfant motors a fondo.

Després tot d’una tenim les dues taules complertes de gent i en quan estàvem en plena concentració apareixen els de la organització amb valles formant un rectangle i si estem salvades, la primera nena que apareix l’he tingut que agafar degut a la seva discapacitat i ha estat molt reconfortant compartir el toc de pilota amb ella, el riure seu se’m contagiava i el feeling amb ella ha estat magnètic, no podría començar millor el dia.

Tot seguit apareix l’Aysha Esteve una altra grandíssima jugadora i ajudant que m’ha acompanyat tot aquest matí, gràcies a l’Aysha hem mantingut la quantitat de pilotes, ja que el vent ha fet caure totes les valles i els més menuts ignoraven a on circulava la pilota i n’agafaven una de nova, i troba les pilotes, moltes gràcies Aysha per estar-hi el cas.

Constantment venien grups de gent diversa, fins que els hem separat per torns, i tothom a seguit l’ordre perfectament, el vent no impedia marxar la gent, crec que ha fet l’efecte contrari perquè ha estat el moment més impactant de gent, el més graciós de tot és que per més nivell que tinguessis el vent s’interposava i mentres jugàvem a dobles amb la Laia Palau unes jugadores de futbol ens estàven incordiant, i nosaltres sense poder fer topspings, així que li dic Laia: tallem que totes aniran a dins ja veuràs, tallo i la pilota vola per totes bandes, és genial poder compartir el teu esport i que de cop el temps et reti.

Per finalitzar apareixen unes jugadores simpatiquíssimes la mar de felices i passant-se la pilota sense que toquès la taula, l’Aysha acudeix i els hi aconsella com ho han de fer, i jo pensant perquè hem posat les taules, doncs bé el final l’acaben posant a la taula sense desdibuixar-se el somriure, en quan s’acaba el termini de la Jornada, la Mont (una d’elles) em pregunta quin nivell creus que tinc? i jo li responc: nivell bonic! i se li escapen unes grans rialles.

Agraïr immensament a la Roser Rimbau i a l’Aysha Esteve per tot el suport, ha estat un matí molt agradable i hem estat connectades fins al final, sou úniques, mil gràcies!